Servisne informacije

Servisna informacija CJB Doboj za 02.08.2016. godine

Booking.com

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 3   krivična djela i jedno narušavanje javnog reda i mira.

 

Značajni bezbjedosni događaji

U mjestu Barići, opština Teslić, 02.08.2016. godine izvršena je provala u porodičnu kuću vlasništva M.R. , odakle je otuđen novac, zlatni i srebrni nakit. Izvršen je uviđaj . U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela “Teška krađa“. 

Aktivnosti i rezultati:

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 2, 02.08.2016. godine pronašli su i oduzeli 10 m3 ogrevnog drveta (bukva, hrast, bagrem i grab), za koje postoji osnov sumnje da je bespravno posječeno u šumi na lokalitetu „Becanj“ u mjestu Grapska Donja, područje grada Doboja. Operativnim radom je utvrđeno da je iz šume kojom gazduje Šumsko gazdinstvo Doboj, stabla posjekao i otuđio M.I. sa područja grada Doboja, koji je potom ogrevno drvo prodao mještaninu. Ogrevno drvo, koje je pronađeno u dvorištu kupca, predato je Šumskom gazdinstvu Doboj.  Po dokumentovanju, protiv M.I.  Okružnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Šumska krađa“.

Policijska stanica Teslić, 02.08. 2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je dva izvještaja o počinjenim krivičnim djelima:

– protiv A.S. sa područja opštine Teslić, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“.

– protiv T.M. iz Teslića, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Oduzimanje tuđe stvari“.

Policijska stanica Brod, 02.08. 2016. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv H.B. sa područja opštine Brod, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje“.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close