Servisne informacije

Servisna informacija CJB Doboj za 02.05.2016. godine

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirano je 5 krivičnih djela, 3 narušavanja javnog reda i mira i 4 saobraćajne nezgode.

Značajniji bezbjednosni događaji:
Policijskoj stanici Doboj 1, 02.05.2016. godine prijavljeno je da je u mjestu Velika Bukovica, područje grada Doboja, u prethodna dva dana izvršena provala u ugostiteljski objekta „Citadela“, odakle je iz šanka otuđen novac u iznosu od 40,00 KM. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela „Teška krađa“.
Policijskoj stanici Doboj 1, 02.05.2016. godine prijavljeno je da je u mjestu Trnjani, područje grada Doboja, u prethodnih sedam dana izvršena provala u kuću vlasništvo D.Đ., odakle je iz zamrzivača otuđeno suvo meso. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela „Teška krađa“.
Policijskoj stanici Šamac, 02.05.2016. godine prijavljeno je da je iz objekta benzinske pumpe „Gas Petrol“ d.o.o. u Šamcu, u prethodne dvije godine koliko objekat nije u funkciji, otuđen dio inventara (slavine za vodu, bakarne cijevi i kosačica). Prema izjavi oštećenog pričinjena materijalna šteta iznosi oko 1.200,00 KM. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela „Teška krađa“.
Policijskoj stanici Modriča prijavljeno je da je 01.05.2016. godine, u Modriči izvršena provala u kuću vlasništvo D.P., odakle je otuđen srebrni nakit i novac. Prema izjavi oštećenog pričinjena materijalna šteta iznosi oko 600,00 KM. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela „Teška krađa“.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close