Vijesti

SDS-ov načelnik opštine i predsjednik opštinskog odbora prešao u SNSD

Načelnik opštine Petrovo Ozren Petković, koji je na tu funkciju izabran kao član SDS-a, prešao je u SNSD kao i veći dio članova Opštinskog odbora SDS-a u Petrovu. Petrović će na biti kandidat SNSD-a za načelničku funkciju na predstojećim lokalnim izborima.

Rezultat je to dogovora Saveza nezavisnih socijaldemokrata na inicijativu predsjednika Milorada Dodika i aktuelnog načelnika opštine Petrovo Ozrenom Petkovićem. Dogovor o budućem radu i političkom djelovanju postignut je s ciljem boljeg i bržeg razvoja opštine Petrovo, odnosno poboljšanja uslova života svih njenih građana.

“S tim u vezi već su dogovoreni prvi koraci zajedničkog djelovanja koji, između ostalog, podrazumijevaju sanaciju i rekonstrukciju dionice puta Doboj-Petrovo u MZ Kakmuž, izgradnju i opremanje dječijeg obdaništa, projekti poboljšanja vodosnabdijevanja, pomoć u radu Doma zdravlja ‘Ozren’ te brojne druge infrastrukturne projekte”, saopšteno je iz SNSD-a.

Kada je u pitanju odbornička lista za predstojeće izbore dogovoreno je da će Ozren Petković s jedne i OO SNSD-a Petrovo s druge strane listu formirati po principu 10:12.

“Ubijeđeni smo da će postignuti dogovor biti od istorijskog značaja i da će predstavljati prekretnicu u razvoju opštine Petrovo, jer ćemo zajedničkim snagama, sa lokalnog i republičkog nivoa, ići ka cilju da opština Petrovo od nerazvjene postane razvijena lokalna zajednica i odlično mjesto za život sadašnjih i generacija koje dolaze”, navodi se u saopštenju SNSD-a.

Foto. atvbl.com

Izvor: ATV

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close