Vijesti

Sastanak Viškovića sa rukovodstvom grada Doboja (FOTO)

Booking.com

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković sastao se danas sa rukovodstvom grada Doboja čime je započeo radnu posjetu ovom gradu.

Zamjenik gradonačelnika Boris Јerinić rekao je uoči sastanka da će razgovarati o realizaciji zajedničkih projekata na području Doboja.

Sastanku, osim Јerinića, prisustvuju poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske Danijel Јošić i Neboša Marić, poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Obren Petrović i predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Uroš Gostić.

Višković i Јerinić (Foto: RTRS)

Višković i Јerinić (Foto: RTRS)

Višković i ministar unutrašnjih poslova Srpske Dragan Lukač otvoriće danas u ovom gradu u 11.00 časova novi objekat u koji će biti smještena Policijska stanica Doboj jedan i Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja, za čiju gradnju je uložen 1,5 milion KM.

Izgradnja novog objekta Policijske stanice Doboj jedan i Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja, u koju je uložen 1,5 milion KM, počela je 12. aprila prošle godine, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske.

Pomoć je pružila i Svjetska banka iz projekta pomoći sanacije nakon poplava.

Ugovor o izgradnji je 27. marta prošle godine u Banjaluci potpisao ministar Lukač sa generalnim direktorom Akcionarskog društva za inženjering “Graditelj” iz Teslića Miloradom Vukovićem.

RTRS


Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close