High Tech

Samsung predstavio zakrivljeni G-Sync monitor za video igre

Booking.com

​Kompanija Samsung je objavila novi 27-inčni CRG5 (C27RG5) monitor, namenjen ljubiteljima video igara.

 Samsung predstavio zakrivljeni G-Sync monitor za video igre

Dolazi sa inovativnim funkcionalnostima, uključujući osvježavanje od 240 Hz i kompatibilnost sa NVIDIA G-SYNC tehnologijom što je moćna kombinacija neprikosnovenog kvaliteta slike i brzine potrebne za intenzivne video igre.

Samsungov 27-inčni monitor CRG5 ima zakrivljenost ekrana od 1500R, a u kombinaciji sa brzinom osvježavanja preko 240 Hz RapidCurve tehnologija eliminiše kašnjenje slike u potpunosti na ekranu.

Posjeduje potvrdu kompanije NVIDIA da ispunjava sve zahtjeve za kvalitet slike za kompatibilnost sa G-SYNC tehnologijom, a donosi neometano igranje igara bez cepanja slike i sa niskom latencijom tokom bilo koje scene u igri, a sve to u 1920×1080 rezoluciji.

Ovaj monitor nudi dublje crne i svetlije bijele boje sa kontrastnim odnosom od 3000:1, čime obezbjeđuje prikazivanje najfinijih detalja, čak i u najsvjetljiim i najtamnijim scenama određene igre. CRG5 ima zakrivljeni ekran sa panelima sa vertikalnim poravnavanjem. Igrači mogu da odaberu neku od prethodno programiranih kombinacija podešavanja za bilo koji žanr video igara sa digitalnog menija na ekranu, a za naprednija podešavanja prema ličnom nahođenju, korisnici mogu da kreiraju do tri odvojena profila.

CRG5 će biti predstavljen na sajmu video igara PC Gaming Show, a prenosiće se uživo na servisu Twitch 10. juna, dok će biti dostupan širom svijeta od septembra 2019. godine.

Foto: N.N.

Izvor: Nezavisne

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close