Zanimljivosti

Račun za nedolično ponašanje na letu 94.500 evra!

Putnica optužena za nedolično ponašanje na letu kompanije „Džet 2“, koji je morao da se vrati na londonski aerodrom Stansted u junu, dobila je ogroman račun od avio-kompanije, nevjerovatnih 85.000 funti, to jest oko 94.500 evra.

Avio-kompanija je optužila Kloi Hajns za „agresivno, nasilno i opasno ponašanje“ na letu i poslala joj račun od 85.000 funti. Takođe joj je zabranjen pristup avionu do kraja života, prenosi AP.

Zvaničnici kažu da je avion za Tursku morao da se vrati na Stansted i da su ga pratila dva Tajfuna, borbena aviona Kraljevskog ratnog vazduhoplovstva.

Hajnsova je uhapšena kada je avion sletio i puštena je uz kauciju. Privedena je pod sumnjom za napad, nanošenje štete i ugrožavanje aviona. Ročište je zakazano za 21. avgust.

Direktor kompanije „Džet 2“, Stiv Hipi, rekao je da će avio-kompanija pokušati da nadoknadi troškove koji su nastali kao rezultat preusmjeravanja.

Hipi je rekao i da su postupci Hajnsove bili „jedan od najozbiljnijih slučajeva ometanja ponašanja putnika koje su doživjeli“.

Prema njegovim riječima, kompanija ima „apsolutno nultu toleranciju prema destruktivnom ponašanju“ i nada se da će „ovaj otrežnjujući incident, sa svojim veoma ozbiljnim posljedicama, poslužiti kao snažno upozorenje drugima koji misle da se mogu tako ponašati“.

Foto: Linkedin, EPA/Bemd Settnik

Izvor: RTS


Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close