Vijesti

PU Doboj: Prilikom pretresa pronađena opojna droga (FOTO)

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 03.07.2020. godine, prilikom kontrole lica inicijala N.Z. iz Doboja, pronašli su i oduzeli prozirnu foliju u kojoj se nalazilo sedam paketića sa zelenom biljnom materijom koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuana“, ukupne težine od 8, 935 g.

            Istog dana na osnovu naredbe nadležnog suda izvršen je pretres kuće koje koristi lice inicijala N.Z. kao i koju koristi lice inicijala A.Z., prilikom čega su ukupno   pronađene i oduzete dvije manje staklene tegle u kojima se nalazila sasušena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuana“ ukupne težine od 3, 123 g, jedna prozirna plastična vrećica u kojoj se nalazila sasušena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuana“ ukupne težine od 31, 382 g, jedna plastična vrećica u kojoj se nalazila sasušena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuana, ukupne težine od 43, 814 g, više metalnih drobilica i drugi predmeti koji služe za konzumiranje opojne droge.

            Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv navedenih lica će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljeni Izvještaji o izvršenim krivičnim djelima „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Foto: Policijska uprava Doboj

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close