Vijesti

Prvi sastanak Koordinacionog tijela BiH za problem Trgovske gore

Koordinaciono tijelo BiH za problematiku odlaganja radioaktivnog otpada i istrošenog nuklearnog goriva na Trgovskoj gori, održaće svoj prvi sastanak danas u Banjaluci, saopšteno je iz Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske.

Koordinaciono tijelo BiH za problematiku odlaganja radioaktivnog otpada i istrošenog nuklearnog goriva na Trgovskoj gori čine ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac i federalni ministar trgovine i turizma Edita Đapo.

Sastanak će biti održan u Ministarstvu za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske sa početkom u 11.00 časova.

Osim članova Koordinacionog tima, sastanku će prisustvovati i direktor Regulatorne agencije za radijacionu i nuklearnu bezbjednost BiH Marinko Zeljko, predstavnik Zelenog kluba – međuparlamentarne grupe poslanika Saša Magazinović i načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drljača.

Foto: rtrs.tv

Izvor: SRNA


Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close