Sport

Projekat “Fitnesom do zdravlja” – Mjesec besplatnih treninga u Doboju

Projekat “Fitnesom do zdravlja” po prvi put biće održan u Doboju i to od 1. juna do 1. jula, a priliku za kolektivno vježbanje imaće svi stanovnici ovog grada, potvrđeno je iz Rekreacionog centra “Athlete@L-fit”.

U vremenu kada, što zbog posla i brzog načina života, što zbog nesteknutih navika za vježbanje zapostavljamo ispravan način života koji podrazumijeva aktivnosti i vježbanje, ovaj događaj lijepa je prilika za sticanje tih navika. Punih 30 dana prvenstveno dame, ali i muškarci, imaće priliku da potpuno besplatno treniraju svaki dan od 19 časova i to po instrukcijama licenciranih fitnes trenera.

– Vježbanje treba da bude način života, a sve u službi zdravlja i mladih ljudi. Drago nam je što je gradonačelnik Doboja Boris Jerinić prepoznao ideju i podržao nas, a ovim putem pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže u Gradskom parku 1. juna u 18 časova za kada je zakazano svečano otvaranje i akreditacija učesnika. Svi koji žele da urade dobru stvar za svoje zdravlje mogu da se prijave putem Fejsbuk stranice “Fitnesom do zdravlja” – saopštili su organizatori.

Jerinić je naglasio da je vježbanje na otvorenom najbolja promocija zdravog načina života.

– Drago nam je što će Doboj poslije Banjaluke biti drugi grad sa ovom praksom. Stali smo iza ovog događaja jer vjerujem da će biti pun pogodak i da će se prije svega mnogo mladih, ali i onih starijih pojaviti već prvog dana vježbanja – rekao je Jerinić.

RTV Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close