Sport

Pripreme rukometaša Sloge: Sloga vrijedno radi (FOTO)

Booking.com

Već deset dana rukometaši Sloge pripremaju se za novu sezonu. Oni rade dva puta dnevno pod budnim očima trenera Panića i Vasilića. Ujutro rade na stadionu a uveče u dvorani. U pauzi je došlo do promjena u igračkom kadru. Redove Sloge napustili su Miloš Knežević, Stefan Janković, Nikola Perović u Španiju, Luka Karanović u Bosnu Visoko, Goran Ristović u Lokomotivu i Bojan Tulendić u Sasju u Belgiji. Redove Sloge pojačali su desni bek Milan Žegarac iz Srbije, takođe iz Srbije dolazi lijevi bek Nikola Anđelić, tu je trojac Banjalučkog Borca pivot David Prestaš, lijevi bek Arsenije Bubić i lijevo krilo Nikola Knežević. U Doboj su se vratili domaći igrači koji su u prethodnoj sezoni nastupali za Derventu Branko Mišanović i Borislav Stanković. Treba napomenuti da su ostali vrlo dobro lijevo krilo Haso Ćosić i odlični organizator igre crnogorski internacionalac Vladimir Stanković, kao i iskusni čuvar mreže Milutin Bogdanović Mikac. 

Planirane su dvije prijateljske utakmice prije početka Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona i to u Doboju protiv Iskre i Maglaja. Na turniru će odigrati četiri utakmice, a nakon toga učestvovaće na turniru u Crvenki. Prije starta prvenstva planirane su još dvije utakmice. Šampionat BiH trebao bi početi 15-og septembra.

-Sa pripremama smo počeli prvog avgusta. Radimo dva puta dnevno, ujutro na stadionu a uveče u dvorani. U planu imamo dvije utakmice prije turnira protiv Iskre i Maglaja. Obje ćemo igrati u Doboju. Na turniru ćemo odigrati još četiri utakmice. Poslije međunarodnog turnira u našem gradu idemo na pripremni turnir u Crvenku. Odigrat ćemo nakon toga još dvije prijateljske utakmice. To će mislim biti dovoljno za prvenstvo koje bi trebalo početi 15-og septembra. – rekao je Dejan Vasilić, pomoćni trener Sloge.

Igrački kadar Sloge je: golmani: Milutin Bogdanović, Božidar Bajović, Nikola Lazić, te igrači Vukašin Zekić, Milan Žegarac, Borislav Stanković, Vladimir Stanković, Miloš Maksimović, Nikola Anđelić, Arsenije Bubić, Dušan Miličević, Branko Mišanović, David Prestaš, Danilo Ristić, Haso Ćosić, Aleksa Starčević, Nikola Knežević, Ognjen Maksimović, Milan Đurđević, Igor Radić, Sergej Krajišnik.

Pripreme RK Sloga, igrači pred trening
Pripreme RK Sloga, igrači pred trening
Pripreme RK Sloga, igrači pred trening
Treneri RK Sloga i klupski doktor

Novinar: Nenad Vasić

Foto: rtvdoboj.org

Izvor: RTV Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close