Zanimljivosti

Pet horoskopskih znakova koji se teško zaljubljuju

Mnogi horoskopski znakovi su veoma oprezni kada je ljubav u pitanju – sporo se zaljubljuju, skrivaju prave emocije i veoma često zbog sopstvenih strahova propuste ljubav svog života.

Otvoriti se u potpunosti drugoj osobi nije nimalo lako, a zaljubiti se i to priznati drugoj osobi za mnoge astro znake je pravi izazov. Možda razlog leži u činjenici što su mnogi doživjeli gorka razočarenja ili je jednostavno njihov karakter upravo takav.

Predstvaljamo vam pet horoskopskih znakova kojima je prilično teško da u potpunosti predaju svoje srce i zaljube se…

Bik

Biku apsolutno nije lako da otvoreno pokaže svoje emocije. Čak i ako izlasci traju mjesecima i već je razvio osjećanja prema toj drugoj osobi, nikad mu ne bi palo na pamet da otvoreno govori o njima, a kamoli da prizna da je zaista zaljubljen. Bik bi prije pristao na raskid, nego pobijedio svoj ego.

Blizanci

Dosada i sasvim normalan život? Za Blizance zvuči kao najgora noćna mora. Zato ovaj vazdušni znak često pokušava da zanemari svoje osjećaje kako ne bi postao dosadan i monoton svom potencijalnom partneru. Prije nego što se zaljube, Blizanci zaista moraju da budu 100 odsto sigurni da će s budućim partnerom provoditi uzbudljivo vrijeme.

Rak

Rakovi vole da budu zaljubljeni, ali samo zaljubljivanje je za njih veoma teško. Ovaj vodeni znak izuzetno je oprezan i kada je riječ o vezama veoma lako odustaje. Rak se toliko boji razočaranja, te zbog svog straha od neuspjeha često već na samom početku odbija potencijalne partnere.

Djevica

Svi znaju koliko su Djevice komplikovane, uredne i perfekcionistički nastrojene u životu. Upravo to očekuju i od svog partnera. Zbog navedenih osobina, izuzetno je teško udovoljiti njihovim zahtjevima. I zato Djevicama treba mnogo vremena da pronađu gospodina pravog.

Škorpija

Škorpija je krajnje sumnjičava i oprezna u svim područjima života. Stoga nije ni čudo da ne može tako lako da se zaljubi. Škorpije se teško otvaraju drugima, a iako imaju mnogo prilika, uvijek čekaju onog pravog. Oprez ih spasava od razočarenja i povrijeđenosti, ali takođe zbog nje propuštaju brojne prilike, piše miss7.

Foto: Image by StockSnap from Pixabay 

Izvor: Nezavisne

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close