High Tech

Ovo su tri najiskrenija horoskopska znaka

Svako kaže barem i najbezazleniju laž, a prosječna osoba iskrivi istinu 11 puta u 7 dana, pokazalo je istraživanje.

Na laž, budimo iskreni, niko od nas nije imun. Postoje ljudi koji rijetko iskrivljuju istinu, odnosno najmanje lažu, a mi znamo kojim horoskopskim znakovima pripadaju.

“Bolje ružna istina nego lijepa laž”, izreka je u koju neki vjeruju više, a neki manji. A slijedeća tri znaka horoskopa u nju vjeruju najviše jer se smatraju najiskrenijima.

Horoskopski znak najpoznatiji po svojoj urođenoj iskrenosti je Strijelac. Većina Strijelaca ima snažan osjećaj za moral i osjećaju se jako loše kada moraju lagati.

Čak Strijelac zna biti toliko brutalno iskren da svojom iskrenošću nerijetko povrijedi druge.

Još jedan vatreni znak poznat je svojoj beskompromisnoj direktnosti – Ovan. Kod ovog temperamentnog znaka vrijedi ‘to što vidiš, to i dobiješ’.

Među tri najiskrenija znaka horoskopa spada i Vodolija koji pripada zračnoj skupini znakova. Poput Ovna, i lepršavi Vodenjak ne voli glumiti i najbolje se osjeća kada može biti to što jest, iz čega proizlazi i njegova potreba da uvijek govori istinu.

Vodolijina težnja iskrenosti povezana je s velikom tolerancijom i sposobnošću da ljude prihvata onakvima kakvi jesu pa i od drugih očekuje da njega prihvate onakvim kakav je. Vodolije su veliki ljubitelji istine i neće vam slagati samo zato da vam kažu ono što želite čuti.

 

Izvor: agencije

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close