Pogledajte sa kojim horoskopskim znacima ne želite da ulazite u sukob.

1. ŠKORPIJA

Ovim znakom zajedno vladaju planete Mars, koji je simbolizuje agresiju, i Pluton, koga smatraju planetom uništenja. Škorpija je uvijek spremna za borbu i “preživljavanje” i uvijek je u potrazi za potencijalnim pretnjama. Ako ove osobe osjete da su ugrožene one potpuno gube kontrolu i napadaju ljude koje smatraju opasnima. Nikad neće pokazati da su uplašeni, povrijeđeni ili uvrijeđeni, ali će zato godinama planirati svoju osvetu koju će onda provesti bez imalo obzira.

2. OVAN

Sljedeći znak koga ne želite da naljutite je Ovan. Ovnom vlada Mars, tako da je pun agresivnog potencijala. Oni su za razliku od Škorpija otvoreni. Jasno će pokazati da su besni i ljuti, a nemaju problem da uđu u sukob i sa jačima od sebe. Veoma su temperamentni i imaju impulsivne reakcije o kojima tek kasnije razmišljaju.

3. BIK

Bikovima vlada Venera, pa je potpuno neočekivano što su oni u ovoj grupi. Oni su inače strpljivi i obzirni. Uvijek razmisle dva puta prije nego što nešto urade. Međutim, problem nastaje kada ih neko izvede iz takta. Oni tad pobjesne i postaju druge osobe. U takvim situacijama mogu biti veoma okrutni i skloni su maltretiranju ljudi oko sebe.

Foto: Pixabay

Izvor: Nezavisne

Prethodni članakZašto je toalet papir bijele boje?
Naredni članakSlavko Štimac dobitnik nagrade “Pavle Vuisić”