Vijesti

Otvoren renovirani objekat Staničnog odjeljenja policije u Podnovlju

Nakon osvećenja renoviranih prostorija Staničnog odjeljenja policije u dobojskom mjestu Podnovlje, direktor policije Srpske Darko Ćulum i gradonačelnik Doboja Boris Jerinić su presijecanjem vrpce otvorili ovaj renovirani objekat, koji ima tri prostorije. Sredstva za obnovu u iznosu od oko 10 hiljada maraka uložio je Grad Doboj, dok je namještaj i novu tehničku opremu obezbijedio MUP Srpske.

-Urađeno je kompletno renoviranje tri prostorije, urađeni su podovi, fasada i postavljena nova stolarija. MUP RS je nabavio nov namještaj i tehničku opremu. Na ovaj način smo stvorili bolje i ljepše uslove za rad policijskih službenika koji su ovdje zaposleni. Siguran sam da ćemo samim tim pružiti i bolju pomoć građanima, koji ovdje dolaze i prijavljuju određene događaje ili ostvaruju svoja građanska prava – izjavio je Darko Ćulum, direktor policije Republike Srpske.

-Pored ovog projekta učestvovali smo aktivno i u izgradnji Policijske stanice 1 Doboj i Stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj. Isto tako, pri kraju je i postavljanje video nadzora na gradskim ulicama, tu je skoro 90% posla završeno. U razgovoru sa direktorom policije g. Ćulumom i ministrom unutrašnjih poslova g. Lukačom smo dogovarali i razgovarali da nađemo adekvatan prostor, gdje bi napravili objekte za Jednicu za podršku PU Doboj – izjavio je Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja.

Stanično odjeljenje policije Podnovlje pokriva sedam mjesnih zajednica sa oko 6.500 stanovnika. Pored Podnovlja to su još Trnjani, Majevac, Ritešić, Bukovac, Komarica i Kotorsko.

RTV Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close