Vijesti

Okrugli sto članica koalicije OOSI

Udruženje paraplegičara, oboljelih od dječije paralize i ostalih tjelesnih invalida regije Doboj iz Doboja – članica koalicije OOSI organizuje Okrugli sto/radionica na temu ”Razvoj i provođenje Lokalnog akcionog plana u oblasti invalidnosti za poboljšanje društvenog položaja osoba sa invaliditetom ”.

Okrugli sto/radionica će se održati dana 16.09.2016. godine (petak)   u Doboju, Hotel ‘’Park’’, sa početkom u 11.00 časova.

Koalicija/neformalna grupa organizacija osoba sa invaliditetom regije Doboj,  realizuje zajedničke aktivnosti kroz program MyRight koji finansira  Švedska Međunarodna agencija za razvoj i saradnju SIDA preko MyRight u BiH u okviru koga je jedna od aktivnosti  organizovanje okruglog stola/radionice sa predstavnicima vlasti na gore navedenu temu. Zajedničke aktivnosti realizuje 16 organizacija iz 4. Opštine (Grad Doboj, Doboj Jug, Teslić i Doboj Istok)

Cilj održavanja okruglog stola je da predstavnici vlasti i institucije uzmu svoje učešće  i ostvare buduće zajedničke inicijative sa organizacijama osoba sa invaliditetom,  kako bi tako organizovane bile potaknute na još bolji partnerski odnos.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close