Sport

Oglasili se iz Ararata pred meč sa Zvezdom

Šefica za odnose sa javnošću Ararat Јermenije Dijana Gazarjan kaže da taj klub radi na organizaciji meča sa Crvenom zvezdom.

Dvije ekipe trebalo bi da se sastanu u četvrtak u Јerevanu od 16 časova u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Problem predstavlja činjenica da je Јermenija proglasila ratno stanje i grad u kome će se meč odigrati još nije utvrđen.

– U ovom trenutku normalno radimo na organizaciji utakmice koja će se održati 1. oktobra na stadionu FA Јermenije, od 18 časova po lokalnom vremenu. Ne tražimo. Planiramo da igramo u Јerevanu, kako je ranije i bilo dogovoreno. Po ovom pitanju nisu napravljene nikakve promjene, niti će. Situacija u glavnom gradu Јermenije je mirna. Kao, što je i bila prethodnih dana, nedjelja, tako da ne planiramo da vršimo ikakve promjene – rekla je Gazarjan za Sportski žurnal.

Ona je dodala da je situacija u Јerevanu mirna, te da održavaju aktivnu komunikaciju sa njihovim vlastima i FS Јermenije kako bi na pravi način organizovali utakmicu.

UEFA će konačnu odluku o utakmici donijeti danas.

Golman Ararata potvrdio da će se utakmica igrati u Јermeniji

Golman Ararata Stefan Čupić potvrdio je da će se utakmica između jermenskog predstavnika i Crvene zvezde igrati u Јermeniji.

Čupić je u razgovoru za Žurnal rekao da ima sigurnu informaciju da će se meč igrati u Јermeniji.

– Dobio sam nedavno nezvaničnu informaciju da će se utakmica sa Crvenom zvezdom igrati na našem terenu. Radili smo normalno po ustaljenom redosljedu. Dolazak na stadion je oko 9.30 časova, zatim smo sat vremena imali analizu kako igra Crvena zvezda, a onda trening gdje smo u dobroj atmosferi odradili svoj dio posla – rekao je Čupić.

Foto: Crvena zvezda

Izvor: RTRS

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close