Vijesti

Održana prva sjednica Povjereništva Gradskog odbora SNSD Doboj

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik raspustio je prošlog mjeseca dobojski Gradski odbor ove stranke i 18. aprila za predsjednika Povjereništva imenovao Obrena Petrovića. U prostorijama ove političke partije u Doboju održana je prva sjednica Povjereništva, a kako su poručili biće najjača i vodeća politička partija u ovoj lokalnoj zajednici, koja će, ističu, na izborima sljedeće godine osvojiti najmanje 30.000 glasova.

-Mi ćemo sigurno svojim radom pokazati da smo vrijedni i da će iza nas i dalje stajati rezultati. Sigurno je da će kroz to i Grad Doboj dobiti mnogo više, kao i kroz pomoć od Vlade Republike Srpske, predsjednika Republike Srpske i naše stranke, a takođe i od predsjedavajućeg Predsjedništva BiH. Očekujemo da ćemo već iduće sedmice imati posjetu od strane predsjednika naše stranke Milorada Dodika i potpredsjednice stranke, odnosno predsjednika Republike Srpske, Željke Cvijanović – izjavio je Obren Petrović, predsjednik Povjereništva GO SNSD-a Doboj.

-Ovo je naš prvi sastanak u jednoj novoj formaciji koju smo napravili od SNSD-a i jednog dijela drugih stranaka, koje se priključuju sa ciljem da stvorimo jednu bazu, odnosno da stvorimo jedno biračko tijelo, da ne razmišljamo kako ćemo proći, bilo da je riječ o lokalnim ili republičkim izborima – rekao je Uroš Gostić, bivši predsjednik GO SNSD-a Doboj.

Nakon posjete predsjednika i potpredsjednika SNSD-a, Milorada Dodika i Željke Cvijanović, slijedi, kako je rekao Petrović, obilazak mjesnih odbora SNSD-a sa ciljem njihovog osnaživanja i stvaranja što jačeg Gradskog odbora ove stranke u Doboju.

RTV Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close