KulturaVijesti

Održana promocija knjige “Knjiga života: uputstvo za upotrebu”

U Narodnoj biblioteci Doboj sinoć je održana  promocija knjige “Knjiga života: uputstvo za upotrebu” autora Steve Selaka iz Banja Luke. Knjiga je autobiografskog karaktera i govori o Selakovom životu.

Ovaj četrdesetpetogodišnjak je dva puta preživo kliničku smrt, prebolio teške bolesti i probudio se iz kome nakon dvadeset dana . Brojne životne nedaće koje su ga zadesile je opisao kroz 19 poglavlja u kojima daje odgovore kako pobijediti  životne teškoće.

-Poglavlja govore o pravilima koja važe u životu, o vremenu koje čovjek crpi, o strahovima koje čovjek proživljava, o zakonima o univerzumu, istakao je Selak tokom predstavljanja pred dobojskom publikom.

Autor u svojoj knjizi govori o pozitivnim mislima i ljubavi, koja je po njemu osnov života. Kao veliki poznavalac religije, smatra da nas ona uči dobroti, davanju i ljubavi.

-Kakve su vam misli, takav vam je život. Pozitivnim mislima čovjek privlači i pozitivne stvari u životu, rekao je Selak.

Selak je rođen je u siromašnoj porodici. Sada je kaže uspješan čovjek.Poručuje da su za uspjeh potrebni snovi, kao i motiv, želja i energija da se cilj ostvari.  “Knjiga života – uputstvo za upotrebu”, prva je Selakova knjiga, koju je pisao devet godina.

 

Novinar: Bojana Lugonjić

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close