Vijesti

Održana 32. sjednica Skupštine grada Doboja

U Doboju je danas održana Skupština grada na kojoj je bez diskusije usvojeno 30 tačaka dnevnog reda koje su odbornici u većini slučajeva usvojili jednoglasno ili je opozicija bila uzdržana.
Predsjednik Skupštine grada Doboja Esmin Mahmutović ocijenio je da je posljednja sjednica lokalne skupštine u ovom sazivu održana relativno brzo i konstruktivno.

“Riječ je o tome da su na dnevnom redu bile tačke koje su prethodno dobro usaglašene”, rekao je Mahmutović.

On je istakao da pred odbornicama nije bilo spornih odluka, da su prvih 14 tačaka prijedlozi odluka o regulacionim planovima za izgradnju grada Doboja koji su u zavšroj fazi i koji su prošli sve zakonske procedure, te da su jednoglasno i usvojeni.

Šef Kluba odbornika SDS-a Danijel Jošić naveo je da četvorogodišnji rad Skupštine može da bude podijeljen na period prije i poslije poplava iz 2014. godine i ocijenio rad vlasti i opozicije u posljednje dvije godine kao konstruktivan za razvoj ove lokalne zajednice.

Odbornici su imenovali novog vršioca dužnosti gradskog Odjeljenja za izgradnju, obnovu i razvoj Miralema Kikića, koji je na ovu funkciju postavljen umjesto Admira Bišćića.

Izvor: agencije

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close