High Tech

Odloženo: I pored najave, još ćemo sačekati da vidimo Kijanu Rivsa u Cyberpunku 2077

Nažalost, ranije uvjeravanje da Cyberpunk 2077 neće više biti odložen nije ostalo istinito, pošto je CD Projekt Red primoran na još jedno odlaganje.

Nakon aprilskog, pa septembarskog, novembarskog, sada je za Cyberpunk 2077 pružen i datum izlaska zakazan za 10. decembar, a razlog je naravno poboljšanje kvaliteta same igre.

Ova objava dolazi nakon što je proglašeno da je CP 2077 ušao u gold fazu, zbog čega je odlaganje još veće iznenađenje. Ipak developeru je potrebno još vremena kako bi se uvjerio da igra radi glatko na svim konzolama i računarima, zbog čega je potrebno sačekati još tri nedjelje, piše Play.co.rs.

Iz objave se zaključuje da će 10. decembar biti datum izlaska i za nove konzole, Xbox Series X/S i Playstation 5, a ne samo PC, PS4 i XOne kao što je planirano sa novembarskim datumom izlaska.

Vođe studija CD Projekt Red, Adam Badovski i Marcin Ivinski, su se iskreno izvnili zbog potrebe za dodatnim čekanjem, ali kažu da će im 21 dan i te kako značiti tokom završnih radova koji očekuju igru.

Ovo ne treba da razbjesni fanove, na Cyberpunk 2077 sa oduševljenjem čekamo još od 2012. godine, kada je prvi put najavljen. Sada posle 8 godina čekanja, možemo da sačekamo još dvadesetak dana, na kraju krajeva, CD Projekt Red to čini zbog nas, samih fanova, i uvijek je bolje dobiti kvalitet.

Foto: Getty/Christian Petersen/Staff

Izvor: B92

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close