Vijesti

Obren Petrović predsjednik GO SNSD Doboj

Booking.com

Obren Petrović izabran je večeras za predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Doboj. Izbornoj konvenciji dobojskog SNSD-a prisustvovao je i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

Nakon četiri mjeseca rada u statusu Povjereništva formiran je Gradski odbor SNSD-a Doboj. Obren Petrović, koji je i obavljao funkciju predsjednika Povjereništva dobojskog SNSD-a, izabran je za predsjednika GO SNSD-a Doboj.

-U narednom periodu slijedi veliki rad, a povjerenje koje smo dobili pokazaćemo na predstojećim lokalnim izborima, tako što ćemo ubjedljivo pobijediti i ostvariti najbolje rezulate za stranku u Srpskoj, poručio je Petrović. On je nagalsio da imaju veliku podršku predsjednika SNSD-a Milorada Dodika.

-Predsjednika Dodika nećemo iznevjeriti. Biće ponosan na Doboj i na naš Gradski odbor. Ima ljudi koji nama još ne vjeruju, koji smatraju da nećemo takve rezultate ostvariti, ali ja vjerujem u rad i njegove rezultate. Malo ću pričati, a mnogo više raditi. Vjerujem u to da ćemo mi biti primjer u Republici Srspkoj i da će predsjednik Dodik biti ponosan na nas, istakao je Petrović.

-Okupili smo se oko ideje da Doboj bude bolji i da se iskoriste svi potencijali, kako bi Doboj adekvatno mogao da odgovori na izazove u vezi sa infrastrukturom. Danas možemo da kažemo da su u Doboju za projekte, koji su u toku, počinju ili su u fazi projekcije, obezbijeđena finansijska sredstva za sve te kapitalne projekte u vrijednosti od 700 miliona KM ,izjavio je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

Jednoglasnu podršku Petroviću dala su 204 delegata. Za počasnog predsjednika dobojskog SNSD-a izabran je Uroš Gostić.

RTV DOBOJ

 

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close