Zanimljivosti

Nudi 25.000 dolara onom ko mu pronađe srodnu dušu

Džef Gebhart iz Preri Vilidža u Kanzasu traži djevojku i platiće 25.000 dolara onom ko mu pomogne da je pronađe.

Džef (47) se zasitio i onlajn sastanaka i tradicionalnih načina pronalaženja odgovarajuće osobe, pa se stoga odlučio za nesvakidašnju opciju i ponudio novac za provodadžisanje.

Ovaj preduzetnik je u nedjelju pokrenuo svoj sopstveni sajt za sastanke, ekskluzivno posvećen njemu i pronalasku njegove nove partnerke, a 25.000 dolara isplatiće osobi koja pošalje srodnu dušu na njegovu adresu.

“Moje vrijeme, frustracija i razočarenje definitivno vrijede nešto u novcu, ali to je suma koju sam ugrubo potrošio na dosadašnje sastanke”, objasnio je Džef za KCTV5.

Osim toga, Džef je takođe obećao da će donirati još 25.000 dolara azilu u kojem ne uspavljuju pse, ili nekoj dobrotvornoj organizaciji.

“Ja sam srećan čovjek sa nevjerovatnim životom. Ne treba mi osoba da budem ‘potpun’, ali tragam za osobom sa kvalitetima koji će nam omogućiti da se upotpunjujemo”, naveo je on na svom sajtu Datejeffg.com.

Međutim, kako piše “Newser”, iako ovo izgleda kao laka mogućnost zarade postoje određene “cake”. Potencijalna srodna duša mora da se zabavlja sa Džefom – i samo sa njim – godinu dana. Čak i tada je novac uslovljen isplatama u pet navrata po 5.000 dolara tokom pet godina.

Ako se Džef i djevojka raziđu prije toga, provodadžija dobija samo onoliko koliko je mu slijedi prema tom vremenskom rasporedu. Tu je i onlajn kviz koji će morati da popune kako bi se vidjelo da li su ličnosti srodnih duša u skladu sa Džefovom. Potencijalne partnerke mogu i same da se prijave na njegov sajt, ali u tom slučaju ne dobijaju ponuđenih 25.000 dolara.

A evo za čim Džef traga – to je zabavna žena s kojom je lako provoditi vrijeme, pouzdana, motivisana i puna elana.

“Glavni cilj ovog je da pronađem pravu djevojku za sebe, gdje god da je ona”, zaključio je Džef.

Foto: Vimeo

Izvor: Nezavisne

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close