Sport

Nadal: Novak je u pravu

Rafael Nadal je na konferenciji za novinare pred početak Rolan Garosa govorio o prvom svjetskom teniseru Novaku Đokoviću.

U nedjelju 27. septembra zvanično počinje čuveni turnir Rolan Garos. Nadal će tada igrati protiv Gerasimova i govorio je o svojim šansama na turniru.

Takođe se dotakao i Novaka Đokovića i njegovog komentara da je Nadal trenutno pobjediv na šljaci.

– Novak je u pravu. Јa jesam pobjediv na šljaci, on me je pobijedio nekoliko puta. Ovo su za mene najteži uslovi ikada na Rolan Garosu. Situacija je jako čudna, uslovi su jako teški, vrijeme je hladno i svima će biti izuzetno teško. Iskreno, turnir će se igrati u ekstremnim uslovima. Ipak, ovdje sam da se borim za najviši plasman, biću kompetitivan od prvog dana i vidjećemo šta mogu da uradim – rekao je Nadal.

Novinari su ga pitali i kakvo je trenutno njegovo zdravlje.

– Moje zdravlje je dobro. Ne brinem o tome previše, niti se osvrćem na ono što se događalo na prethodnim turnirima. Srećan sam što sam ovdje i što mogu da igram ma kakva situacija bila. Tužan sam zbog svega, sjedimo ovdje vi i ja, sami. Biće malo teže, ali me to ne sprečava da dam sve od sebe na terenu – rekao je Nadal.

Foto: Getty Images

Izvor: RTRS

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close