KulturaVijesti

Na beogradskom sajmu knjiga predstavljena 42 autora iz Srpske

Beograd – U okviru nastupa Republike Srpske na ovogodišnjem Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga predstavljena su 42 autora i organizovano 67 promocija knjiga iz Srpske, izjavio je direktor Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović.

“Sve ono što smo planirali da predstavimo Republiku Srpsku, izdavače i autore iz Republike Srpske u potpunosti smo realizovali”, rekao je Cicović novinarima.
On je ukazao da je predstavljeno više autora i knjiga od planiranog, jer je prvobitno bilo planirano da se predstavi 39 autora i održe 63 promocije.

Cicović je istakao da se pokazalo kao pravi potez to što je predstavljanje izdavaštva Republike Srpske na sajmu počelo promocijom knjige “Naša ispovijest”, u izdanju Udruženja žena žrtava rata Republike Srpske, Republičkog centra za istraživanje rata, ratnih zločina i traženje nestalih lica i Predstavništva Republike Srpske u Srbiji.

“Sve u svemu, mislimo da je ove godine u odnosu na sve prethodne godine Republika Srpska predstavljena na najbolji način, a na policama na našem štandu su bila dosad najkvalitetnija izdanja koja smo mogli predstaviti iz Republike Srpske”, rekao je Cicović.

Izvor: agencije

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close