Sport

Mihajlović na čelu Željezničara

U Doboju je održana vanredna sjednica Skupština FK „željezničar” iz Doboja, na kojoj je usvojena neopoziva ostavka dosadašnjeg predjsednika Slavke Gligorića, a istovremeno je razriješen dužnosti i cjelokupni lzvršni odbor FK „željezničar”. Izabrana je nova uprava na čelu sa dugogodišnjim igračem i kapitenom dobojsko plavo-bijelih, Savom Mihajlovićem.

  • Zadatak nove uprave kluba da izvrši konsolidaciju unutar kluba, obezbjedi tim i uslove za nesmetani nastavak sezone i takmičenja u Trećoj ligL Mi znamo da smo klub preuzeli u teškoj situaciju, ali mi smo ipak željina djeca. Tim ljud koji sam okupio, kao svoje prve saradnike već su „provjereni”saradnici u našem klubu, ljudi koji su i do sada bezrezervno pomagali omladinski sektor, a koji će svako sada još više pomoći da klub stane na zdrave noge i započne jednu novu eru dobojskog želje. Pred nama su trenutno razgovori i pregovori sa novim stručnim štabom, igračkim kadrom i potencUalnim pojačanjima. Ovim putem želim da se zahvalim dosadašnjoj upravi i svim ljudima, koji su na bilo koji način pomagali. Međutim, istovremeno želim da pozovem sve one koji žele da se priključe radu nove uprave, jer željoje naša porodica, naglašava Mihajlović.
    On ističe da je veliki broj djevojčica i dječaka u omladinskoj školi, kao i planove za budućnost.
  • Trenutno u omladinskim selekcijama i školi fudbala okupljamo preko 120 dječaka i djevojčica, koji su svakako naš najveći potencijal i budućnost ovog kluba. U prethodnom periodu potpisali smo strateška partnersdtva sa šest škola fudbala sa dobojske regije, Sindikalno-edukativnim centrom Banja Luka i Centrom za mlade iz Beograda, sa kojima prepirepmamo određene aktivnosti za naredni period i sa kojima svmo već realizovali projekat „životni šampioni”, a koji je podržan od strane Evropske omladinske fondacije Savjeta Evrope. Svakako da ćemo u narednom periodu razgovarati i sa predstavnicima gradske vlasti kako bi se unaprijedila saradnja lokalne zajednice i kluba, dok ćemo u narednom periodu razgovarati i sa našim gradskim rivalom i našim sportskim prijateljima iz FK „Sloga”, kako bi unaprijedili našu saradnju, naglašava novoizabrani predsjednik Savo Mihajlović.
    Novu upravu odnosno lzvršni odbor FK Željezničar, čine: Sanin Starčević, Samir Aličić, Alen Božičković, Božo Marić, Dario Lazić, Saša Malešić i Savo Mihajlović.
  • (Pravdabl)
Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close