Sport

Mega od sljedeće sezone igra ABA ligu u Beogradu

Nakon pet sezona u Sremskoj Mitrovici i uspješne saradnje sa PSC Pinki, košarkaški klub Mega Bemax će od naredne sezone utakmice ABA lige igrati u Beogradu.

Ujedno, to će biti prvi put, poslije jedne sezone u Smederevu i pet u Sremskoj Mitrovici da Mega utakmice regionalne lige igra u svom gradu. Tim povodom Generalni menadžer Mega Bemaxa Goran Ćakić se zahvalio za podršku koju je klub imao u prethodnih pet sezona:

– U ime košarkaškog kluba Mega Bemax želeo bih da se zahvalim građanima i našim navijačima u Sremskoj Mitrovici na svoj podršci koju su nam pružali u ovih pet sezona i sa kojima smo postigli najveće uspjehe, vjerujem da smo im se odužili našim igrama na terenu. Takođe želim da se zahvalim Gradskoj upravi Sremske Mitrovice, direktoru i svim zaposlenima u hali PSC Pinki na besprekornoj saradnji koju smo imali tokom svih ovih godina. Nadam se da će navijači koje smo stekli u Sremskoj Mitrovici nastaviti da bodre naš klub, a mi ćemo kroz buduće akcije pokazati da ih nismo zaboravili – rekao je Ćakić.

Mega je posljednje dvije sezone Superlige igrala u hali Mega Factory u Beogradu.

Foto: Starsport.photoshelter.com

Izvor: RTRS


Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close