Vijesti

Majkić: SDS, PDP i DNS izdali interese Srpske u Sarajevu

Poslanici SDS-a, PDP-a i DNS-a nisu se usprotivili inicijativi Denisa Zvizdića u Predstavničkom domu, što je suprotno stavovima Republike Srpske poručila je Dušanka Majkić, poslanik u Predstavničkom domu, piše ATV.

Predstavnički dom PS BiH usvojio je inicijativu poslanika SDA Denisa Zvizdića kojom se zadužuje Savjet ministara da u roku od 30 dana u proceduru uputi prijedlog zakona o načinu korištenja i raspolaganja neperspektivnom nepokretnom vojnom imovinom.

Protiv ove inicijative bili su poslanici SNSD-a i Srpskog kluba, ali kako su poslanici SDS-a, PDP-a i DNS-a u drugom krugu glasanja bili suzdržani, nije bilo potrebnih deset glasova protiv kako bi ova inicijativa bila odbačena. Protiv Zvizdićeve inicijative bili su i poslanici HDZ-a BiH.

– Nevjerovatno je da su poslanici SDS, PDP i DNS, omogućili usvajanje inicijative Denisa Zvizdića na Predstavničkom domu u vezi raspodjele neperspektivne vojne imovine. Šarović i Borenović nisu glasali, Nešić, Mektić, Pekić bili suzdržani, suprotno stavu Republike Srpske. Da se zna – poručila je Majkićeva na svom Tviter nalogu.


Foto: Dejan Božić/RAS Srbija

Izvor: RTRS

Prikaži više

Povezani članci

Komentariši

Back to top button
Close