Sport

Kuzmić: Ništa Budućnost, samo Zvezda !

Booking.com

Centar madridskog Reala Ognjen Kuzmić odbacio mogućnost da dođe u Budućnost iz Podgorice.

Crnogorski list “Pobjeda” objavio je utorak da je srpski košarkaš Ognjen Kuzmić prvi pik Jasmina Repeše i da je bivši igrač Crvene zvezde potencijalno pojačanje crnogorskog evroligaša, posle odlaska još jednog nekadašnjeg košarkaša crveno-belih, Alena Omića.

Tim povodom MONDO je kontaktirao Kuzmića, a on je u kratkom razgovoru odbacio mogućnost da dođe u Budućnost.

“Ja idem u Budućnost?! Od tog nema ništa. Ni sa kim nisam pričao, niko me nije zvao. Video sam jutros da se pominjem, ali ni sam kim nisam pričao, niti planiram da idem negde”, rekao je Kuzmić za MONDO.

Srpski centar ima ugovor sa Realom do kraja sezone i za sada planira da ga odradi do kraja, uprkos maloj minutaži.

“Ozdravio sam, skroz se oporavio i sada treniram, radim i čekam svoju priliku. Imam ugovor do kraja sezone i imam još pet, šest meseci da razmišljam o budućnosti”, uverava Kuzmić.

Na pitanje da li uopšte postoji mogućnost da se u slučaju neke dobre ponude vrati u ABA ligu, odgovorio je potvrdno, ali da to može da bude samo u Beograd.

“Ako bih se vraćao u ABA ligu, vratio bih se samo u Zvezdu!”, izričit je Kuzmić.

Osvajač NBA prstena sa Golden Stejtom  na visokom evroligaškom nivou igrao je u Crvenoj zvezdi kod Dejana Radonjića u sezoni 2016/17. i na 30 evroligaških mečeva beležio 9,4 poena i 4,3 skoka po utakmici.

Nakon toga prešao je u Real Madrid, ali je na početku prošle sezone zadobio tešku povredu kolena. Trenutno ga trener Pablo Laso vrlo retko koristi, pošto su mu prve opcije Tavares, Gustavo Ajon, Felipe Rejes, pa i Klej Tompkins.

Verovatno su zbog toga u Podgorici videli priliku da ga angažuju, međutim, Kuzmić se očigledno ne vidi u ekipi Budućnosti.

Mondo.rs

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close