Sport

Kuzmić: Hvala vam svima, transparent me pogodio u srce

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić uspešno se oporavlja nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživeo pre deset dana i u ponedeljak je iz šok sobe prebačen na odeljenje intenzivne nege Urgentnog Centra u Beogradu.

Ognjen Kuzmić, Bebojša Čović

KK Crvena zvezda

Igrač kluba sa Kalemegdana normalno se hrani, komunicira sa okolinom, ali lekarski konzilijum i dalje insistira na maksimalnom oprezu.

Predstavnici Crvene zvezde u sredu su obišli Kuzmića koji u vrlo dobrom raspoloženju čeka dalji oporavak i skori izlazak iz bolnice.

“Želeo sam ovom prilikom da se zahvalim svima koji su brinuli za mene nakon svega što sam doživeo i proživeo. Na prvom mestu predsedniku kluba i svima iz Crvene zvezde, lekarima i celom timu na čelu sa doktorom Baščarevićem i Olujićem, medicinskim sestrama, ostalim doktorima, ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru koji se takođe mnogo založio za mene, lekarima u Banja Luci, doktoru Đajiću, svim mojim saigračima, bivšim i sadašnjim, saigračima iz reprezentacije, selektoru Đorđeviću, i naravno puno hvala navijačima moje Crvene zvezde koji su brinuli za mene, slali mi podršku i preko mojih najbližih, preko kluba i na kraju i sa onim transparentom na utakmici koji me zaista pogodio u srce. Hvala svima,” poručio je Kuzmić za klupski sajt.

Izvinjavam se ako sam nekoga izostavio, toliko toga se dogodilo u samo deset dana. Na meni je sada da se oporavim potpuno slušajući doktore, osećam se dobro i idemo napred.

Posle saobraćajne nesreće Kuzmić je bio u indukovanoj komi, a prošle srede obavljena mu je operacija gornje vilice kako bi mogao lakše da diše.

Sport klub

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close