Vijesti

Gradonačelnik priredio prijem za vukovce

Gradonačelnik Doboja Obren Petrović priredio je prijem za najbolje učenike srednjih i osnovnih škola sa dobojskog područja, koji su tokom svog školovanja postigli odličan uspjeh i primjerno vladanje.

Nagrađeni učenici su se zahvalili na nagradama i izrazili zadovoljstvo što je prepoznat i nagrađen njihov rad i uspjeh i izrazili nadu da će ih lokalna zajednica podržati i u njihovom budućem školovanju.

vukovci-fajl2-Bilo je potrebno mnogo truda, učenja i zalaganja da bih postigla dobar rezultat u svom školovanju. Trenutno čekam rezultate sa prijemnog ispita koji sam radila na Prirodno-matematičkom fakultetu u Banjoj Luci. Nadam se da ću i tu ostvariti dobre rezultate, kaže Aleksandra Ilić , koja je Saobraćajanu i elektro školu u Doboju završila kao vukovac.

 

 

vukovci-fajlGradonačelnik koji je vukovce novčano nagradio istakao je da na ovaj način želi da podstakne i druge učenike da ostvaruju dobre rezultate. On je podsjetio da je Skupština grada na jednom od zasijedanja donijela odluku o stipendiranju studenata u gradu Doboju, ali da će uskoro biti raspisan i konkurs za studente koji studiraju izvan grada. Petrović je rekao da Grad redovno isplaćuje stipendije studentima iz boračkih kategorija.

 

Na prijemu je nagrađeno 45 vukovaca srednjih i osnovnih škola sa područja grada.

 

Novinar: Bojana Lugonjić

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close