Vijesti

GRAD DOBOJ: Informacija o akciji ”Najuređenije dvorište, biramo”

Ovogodišnja akcija ”Najuređenije dvorište, biramo” trajala je od 12. do 26. juna, a takmičenje je organizovano u tri kategorije „najuređenijih“: privatna dvorišta, dvorišta stambenih zgradate najljepše uređeni balkon.

Građani su svoje prijave sa fotografijama dvorišta i balkona slali isključivo elektronskim putem. Na mejl je pristiglo ukupno 20 prijava od kojih je radno tijelo izabralo 8 najboljih kandidata u kategoriji najuređenijeg privatnog dvorišta, 4 najbolja kandidata u kategoriji najuređenijeg balkona. Za kategoriju najuređenijeg dvorišta stambenih zgrada – ZEV-a je pristigla samo jedna prijava te je radno tijelo odlučilo da taj ZEV ponese titulu najuređenijeg imajući u vidu da nema konkureciju u smislu prijavljenih.

Sljedeća faza ove akcije uključuje građane, odnosno kandidati koji su ušli u uži krug će biti objavljeni na službenoj facebook stranici gradonačelnika Doboja, Borisa Jerinića.

  • Za kategoriju najuređenijeg balkona glasanje će biti otvoreno od srijede 1.jula u 9.00 časova do petka 3.jula u 9.00 časova.
  • Za kategoriju najuređenijeg privatnog dvorišta glasanje će biti otvoreno od petka 3.jula u 10.00 časova do nedjelje 5.jula u 10.00 časova
  • Fotografije iz kategorije dvorišta stambenih zgrada-ZEV-a će biti objavljene u ponedjeljak 6.jula.

Glasa se isključivo za albume fotografija i albumi koji sakupe najviše ‘lajkova/sviđanja’ biće pobjednici u navedenim kategorijama. Tri najbolja iz kategorije najuređenijeg dvorišta, jedan iz kategorije najuređenijeg balkona i jedan iz kategorije dvorišta stambenih zgrada će biti nagrađeni.

Foto: Grad Doboj

Izvor: Grad Doboj – kabinet gradonačelnika

Prikaži više

Povezani članci

Komentariši

Back to top button
Close