Vijesti

Govedarica ne ide na razgovor kod Dodika

Predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica neće se odazvati na današnji sastanak sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

 

 

Govedarica je Dodiku predložio svoje teme za sastanak, koji bi bio javan i zatražio je da mu Dodik do 14. novembra odgovori da li na to pristaje.

U pismu Govedarica je naveo da je primio Dodikov dopis u kojem ga informiše o temama za koje smatra da treba da budu u fokusu njihovih razgovora.

“Smatram da treba imati u vidu i dodatne teme koje su od velikog interesovanja kada su u pitanju građani čiji ste predsjednik. To je ustavna pozicija predsjednika Republike Srpske, borba protiv kriminala i korupcije i stanje javnog duga Srpske”, naveo je Govedarica u dopisu Dodiku.

Govedarica smatra da je njihov sastanak od velikog interesa za Republiku Srpsku, a da bi izbjegli sve moguće spekulacije koje bi se mogle pojaviti u javnosti, predlaže da njihov susret bude obavljen uz prisustvo svih medija.

“Ne isključujem mogućnost da, ukoliko cijenite, organizujemo i televizijsku debatu o navedenim temama”, naveo je lider SDS-a u dopisu predsjedniku.

Govedarica je zamolio Dodika da sve to razmotri i da svoj odgovor do 14.novembra u 15.00 sati.

 

Izvor: BN

 

 

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close