Vijesti

Dragan Lukač pred Anketnim odborom

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač, kao i tužioci Okružnog tužilaštva Banjaluka Dalibor Vrećo i Želimir Lepir danas će u odvojenim susretima odgovarati na pitanja Anketnog odbora u vezi tragične smrti banjalučkog mladića Davida Dragičevića. Lepir i Vrećo su dobili i saglasnost VSTV da se mogu pojaviti pred Anketnim odborom Narodne skupštine Republike Srpske.

Anketni odbor formiran Odlukom Narodne skupštine s ciljem sagledavanja svih relevantnih činjenica vezanih za slučaj stradanja Davida Dragičevića danas  će imati sjednicu na kojoj bi trebalo izjave da daju ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač u 11.00 časova, tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Dalibor Vrećo u 13.00 časova i glavni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Želimir Lepir u 15.00 časova.

Na 4. sjednici Anketnog odbora, koja je održana 22. maja 2018. godine, izjave su dali Darko Ćulum, direktor Policije Republike Srpske i Siniša Kostrešević, načelnik Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, saopšteno je iz NSRS.

Ranije su saslušani direktor Zavoda za sudsku medicinu RS Željko Karan i načelnik Uprave za organizovani i teški kriminal MUP-a RS Darko Ilić.

Peta po redu sjednica Anketnog treba da počne u 11:00 časova.

BN TV

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close