Vijesti

Dodik čestitao zlato odbojkašima Srbije

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je muškoj odbojkaškoj reprezentaciji Srbije i selektoru Slobodanu Kovaču osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu.

Dodik je naglasio da su odbojkaši Srbije, a nedavno i odbojkašice Srbije, sjajnom igrom ispisali još jednu zlatnu stranicu u istoriji srpske odbojke, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

“Želim vam da i ubuduće nižete uspjehe i na najbolji način promovišete Srbiju i Republiku Srpsku. Hvala vam što smo uživali u vašoj sjajnoj igri u kojoj ste pokazali grčevitu borbu za najsjaniju medalju”, istakao je Dodik.

On je naglasio da su odbojkaši reprezentacije Srbije još jednom potvrdili da Srbija ima velike sportiste koji bilježe vrhunske rezultate.

“Vi ste dokaz da veliki uspjesi dolaze uz velika odricanja, jak sportski duh, srčanu borbu i maksimalan angažman”, ističe se u čestitki.

Dodik je poželio odbojkaškoj reprezentaciji Srbije da nastave da nižu zlatne uspjehe, a Srpsku i Srbiju i ubuduće čine srećnim i ponosnim na njihova sportska dostignuća.

Foto: rtrs.tv

Izvor: RTRS

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close