Doboj

DOBOJ: Zoran Ćurguz novi šef stručnog štaba FK Sloga (FOTO)

Zoran Ćurguz promovisan je danas u novog šefa stručnog štaba Fudbalskog kluba „Sloga“. Ovo je njegov četvrti mandat u dobojskom Klubu, a na klupi je naslijedio Milana Draganovića. Imenovanjem eminentnog stručnjaka porasle su i ambicije dobojskog prvoligaša.

Podsjećajući da je Ćurguz s puno uspjeha vodio nekoliko premierligaških i prvoligaških ekipa i da je u svakom od njih ostavio dubok trag, predsjednik FK „Sloga“ je poželio dobrodošlicu novom strategu. Jedan od zadataka u narednom periodu biće afirmacija mladih igrača.

Zoran Ćurguz će na klupi Sloge biti po četvrti put. Ovo je njegov treći povratak na stadion „Luke“ na kome je bio aktivan igrač i na kome je i započeo uspješnu trenersku karijeru.

Uspješni trener će na klupu „Sloge“ sjesti nakon punih osam godina. Kada je napuštao Klub 2013. Sloga je bila polufinalista Kupa BIH i igrala je baraž za ulazak u Premier ligu BIH.

Pripreme Sloge za novu sezonu počeće 26. juna i trajaće šest nedjelja. U stručnom štabu nema bitnih promjena. Ćurguzu će u radu pomagati treneri Dražen Filipović i Anđelko Tadić, kao i trener golmana Dalibor Stefanović.

Foto: rtvdoboj.org

RTV Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Komentariši

Back to top button
Close