Vijesti

DOBOJ: U Osječanima saniran lokalni put u zaseoku Poljaci (FOTO)

Lokalni put u osječanskom zaseoku Poljaci nakon sanacije mnogo je prohodniji. Na zadovoljstvo ovdašnjih mještana prvo su uređeni odvodni kanali, a potom je i put nasut. Uređena infrstruktura važna je i za ovaj ruralni dio grada, s toga se u narednom periodu neće stati na tom polju, poručio je sa terena prvi čovjek Grada Boris Jerinić.

-Želim da se zahvalim predsjedniku Skupštine grada Doboja koji je ujedno društveno i politički odgovoran ovdje u Osječanima. Osječani su jedno od najvećih sela na teritoriji Grada Doboja i svakako jedno od najznačajnijih na Trebavi. Ovdje smo okupljeni sa našim građanima, odnosno mještanima, tu su i dva poslanika, poslanik u državnom parlamentu i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, gdje zajednički sagledavamo potrebe naših građana. Oni dolaze da se na ovom okupljanju dogovorimo o planovima i onome što ćemo raditi u narednom periodu. Svakako da je infrastruktura nešto što je potrebno i u ovom dijelu Poljaka u Osječanima, gdje ćemo zajednički vidjeti sa Vladom Republike Srpske i našim institucijama da pokušamo da realizujemo ovaj projekkat, iz razloga što je to sigurno jedan od preduslova da ljudi ostaju ovdje u Osječanima, odnosno u Poljacima. To su dobri domaćini i dobri ljudi. Ono što je najbitnije je da znamo šta hoćemo i da ćemo saslušati njihove potrebe i zajednički tražiti odgvore i rješenja za sve njihove potrebe. Vjerujem da je ovo jedini način i model da u komunikaciji sa našim građanima istinski spoznamo šta su njihove potrebe. Opet kažem, da kada smo zajedno i kada se okupimo onda je puno lakše realizovati i neke veće kapitalne projekte – izjavio je Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja.

Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja

-Želim se zahvaliti Obrenu Petroviću, Danijelu Jošiću, našem gradonačelniku Borisu Jeriniću i naravno Milošu Bukejloviću, koji su nam omogućili, odnosno izdvojili sredstva za izgradnju ovoga puta, gdje je izvršeno kopanje odvodnih kanala, te izvršeno posipanje veoma kvalitetnim posipnim materijalom. Ovo će umnogome omogućiti lakši život mještanima ovog zaseoka i naravno velikog broja djece koja svakodnevno idu u školu ovim putem – rekao je Miroslav Pavlović, Osječani.

Miroslav Pavlović, Osječani

Predstavnici gradske vlasti i mještani okupljeni oko istih ideja i interesa, na obostrano zadovoljstvo  završavaju jedan po jedan projekat na terenu.

Foto: rtvdoboj.org

Izvor: RTV Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close