Vijesti

DOBOJ: U Osječanima održan 5. moto skup MK „Black adders” (FOTO/VIDEO)

U Osječanima kod Doboja, u organizaciji Moto kluba „Black adders” Doboj, održan je peti po redu moto skup, koji je trajao tri dana, od 12. do 14. jula.

U petak, prvog dana moto skupa, svečano je otvoren moto kamp kod škole u Osječanima. Tokom ostatka dana, bajkeri su i dalje pristizali u kamp, kako iz zemlje, tako i iz regiona. Uveče je za sve bajkere i posjetioce kampa bila organizovana rok svirka. Nastupila je rok grupa „Trilogy” iz Sombora uz čiju muziku je druženje nastavljeno do kasno u noć.

Drugog dana moto skupa, nakon doručka i ručka za sve bajkere, bio je planiran bajkerski defile, ali zbog loših vremenskih uslova, odnosno zbog kiše koja je neprekidno padala, organizatori su bili primorani da ga otkažu. Međutim, i pored lošeg vremena održane su bajkerske igre na kojima su učesnici moto skupa pokazali znanje i vještine sa svojim dvotočkašima. Loše vrijeme nije nimalo uticalo na atmosferu u moto kampu, u kojem nije manjkalo dobrog druženja i zabave. U večernjim satima za bajkere i posjetioce kampa priređena je rok svirka, na kojoj su nastupila dva benda „Mustang” iz Mostara i „Ultrazvuk” iz Banjaluke.

Gosti koji su došli u Osječane sa svih strana, istakli su zadovoljstvo prijemom i organizacijom moto skupa.

Generalni pokrovitelj 5. moto skupa MK „Black adders” bio je gradonačelnik Doboja Boris Jerinić, a medijski pokrovitelj RTV Doboj.

Foto: rtvdoboj.org, MK „Black adders” Doboj/Facebook

Izvor: RTV Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close