SportVijesti

DOBOJ: U nedjelju manifestacija “Igre bez granica”

Manifestacija “Igre bez granica” u kojima će učestvovati djeca iz osnovnih škola, vrtića i djeca sa poteškoćama u razvoju biće održana u nedjelju, 16. juna u Doboju, pod pokroviteljstvom Grada Doboja.

Koordinator projekta Željka Gajić rekla je da sve one koji dođu na ovu manifestaciju očekuje besplatna adrenalinska zabava, klovn, slikanje po licu, navijanje, takmičenje, druženje, bogat prateći program, te vrijedne nagrade za sve učesnike. 

Gajićeva je pozvala svu djecu osnovnoškolskog uzrasta da se prijave za češće u “Igrama bez granica”. 

Prema njenim riječima, prijave mogu da obave na sajtu i to na linku igrebezgranica.ba i uživaju u najboljoj manifestaciji koja će djeci garantovano ostati u najljepšem sjećanju. 

Gajićeva je navela da je ulaz na manifestaciju besplatan, te pozvala i navijače da kreiraju transparente, ponesu dobro raspoloženje i bodre svoj omiljeni tim do pobjede. 

Autor sportskog sadržaja “`Jafa` Igara bez granica” Peđa Savić rekao je da su igre prilagođene za svaki uzrast i pomno su osmišljene od tima stručnjaka iz oblasti sporta i zdravstva, jer je zdravo odrastanje djece na prvom mjestu. 

Za slatke zalogaje zaslužna je “Manja”, a sponzor poklon-paketa za pobjednike je kompanija “Gatarić”. Sve učesnike očekuju “Jafa” slatkiši, a firma “Puls” je pripremila kreativni kutak za najmlađe takmičare. 

Manifestacija će biti održana u Osnovnoj školi “Vuk Karadžić” od 11:00 do 15:00 časova. 

Foto: Jaffa Igre Bez Granica/Facebook

Izvor: SRNA

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close