Vijesti

DOBOJ: U Lipcu svečano otvoren turnir u malom fudbalu „Lipac 2019” (FOTO)

Booking.com

Danas je u Lipcu svečano otvoren turnir u malom fudbalu „Lipac 2019” u organizaciji Mjesne zajednice Lipac. Turnir se održava na poligonu kod škole u Lipcu i trajaće tri dana od 12. do 14. jula.

Turnir se igra po sistemu 4+1 igrač. Prema riječima organizatora, za takmičenje na turniru prijavljena je 31 ekipa.

Ispred organizatora turnira Mjesne zajednice Lipac prisutnima se obratio Željko Petrović koji im je poželio dobrodošlicu na ovogodišnji turnir. On se posebno zahvalio Gradskoj upravi na pomoći u organizaciji turnira, te ekipama poželio fer i korektno takmičenje i da pobijedi najbolji.

Generalni pokrovitelj turnira je gradonačelnik Doboja Boris Jerinić.

U odsutnosti gradonačelnika Jerinića zbog ranije preuzetih obaveza, turnir je svečano otvorio zamjenik gradonačelnika Doboja Dragan Vasilić. On je tom prilikom rekao da je Doboj grad sporta i mladosti, da Gradska uprava podržava aktivnosti omladine i da se njeni predstavnici rado i uvijek odazivaju na njene pozive, kada su u pitanju ovakvi ili slični događaji.

-Obaveza Gradske uprave je da bude sa svojom omladinom i mještanima. Mi smo dali skroman doprinos da se danas ovdje okupi omladina sa čitave teritorije grada, sa Krnjina, Ozrena, Trebave, Vučijaka i samog grada. Ponavljam, mi ćemo uvijek podržavati i bii uz našu omladinu. Danas su ovdje pobjednici svi koji su se prijavili i učestvuju, bitno je da se omladina druži i razvija zdrav duh. Ovdje će nastati i neka nova prijateljstva iz kojih ćemo razvijati našu lokalnu zajednicu da budemo u njoj svi srećni – izjavio je Dragan Vasilić, zamjenik gradonačelnika Doboja.

Svečanom otvaranju turnira prisustvovali su brojni gosti iz društvenog i političkog života grada Doboja, među kojima je bio i prethodni gradonačelnik Doboja Obren Petrović, aktuelni poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

Turnir u Lipcu je organizovan petu godinu zaredom i kako kažu organizatori za njegovu budućnost ne treba brinuti, jer ga omladina podržava i uvjereni su da će iz godine u godinu biti sve masovniji i bolji, Finalni dan turnira je zakazan za nedelju 14. juli, kada će osvajačima prva tri mjesta na turniru biti uručene nagrade.

Foto: rtvdoboj.org

Izvor: RTV Doboj


Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close