Doboj

DOBOJ: Danas manifestacija „Dani bezbjednosti saobraćaja” (FOTO)

U Gradu Doboju će danas u Parku narodnih heroja biti održana manifestacija „Dani bezbjednosti saobraćaja”. Manifestacije se održava pod generalnim pokroviteljstvom predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića, a u organizaciji Ministarstva saobraćaja i veza Republike Srpske, Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Agencije za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske, Željeznica Republike Srpske, Auto-moto saveza Republike Srpske, Gradske uprave Doboj, Saobraćajnog fakulteta u Doboju Univerziteta Istočno Sarajevo, Auto-moto društva „Doboj“ i „Pošta Srpske“ a.d. Doboj.

Program zvaničnog otvaranja manifestacije „Dani bezbjednosti saobraćaja“ počinje u 11:00 časova u Gradskom parku obraćanjem organizatora i zvanica.

U okviru manifestacije biće upriličena obuka djece iz vrtića na poligonu za obuku djece u saobraćaju, kao i preventivna aktivnost simulacije „kosa ravan“ i simulacije „prevrtanja vozila“.

Građani će imati priliku da vide i izložbu starih eksponata Željeznica Republike Srpske i eksponata „Pošte Srpske“ a.d. Doboj.

Takođe, za sve građane biće upriličena i nagradna igra „Dječije auto-sjedalice“, u okviru koje će biti dodijeljene četiri auto-sjedalice.

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je izvršiti prijavu u Gradskom parku u 10:30 časova.

Foto. rtvdoboj.org

RTV Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Komentariši

Back to top button
Close