KulturaVijesti

DOBOJ: Praznični muzički poklon dobojskog benda „Moja pjesma“ (VIDEO)

Muzičari iz Doboja okupljeni u bend „Moja pjesma“ odlučili su svoju publiku obradovati jednim muzičkim iznenađenjem. Riječ je o objavljivanju prvog u nizu covera regionalnih pop i rock hitova. U intimnoj, studijskoj atmosferi i u akustičnom izdanju, momci iz „Moje pjesme“ snimili su pjesmu Željka Joksimovića „Lud i ponosan“ i poklonili je u ovo praznično vrijeme svojoj vjernoj publici.

„Moja pjesma“ je muzički sastav koji je poznat po sjajnoj atmosferi koju prave na svojim nastupima, a u vrijeme u kojem je nastupa, usljed pandemije, manje, odlučili su se posvetiti kreiranju i obogaćivanju repertoara.

Kao i većini, želja im je što brži povratak u svakodnevnicu u kojoj će moći ponovo da se druže uživo sa svojom publikom, a do tada će konekciju sa fanovima održavati putem virtuelnih druženja. „Lud i ponosan“ je prvi u nizu.

Cover je dostupan na digitalnim platformama benda, a momci iz „Moje pjesme“ pozivaju publiku da svojim sugestijama i komentarima zajednički kreiraju repertoar za live svirke, koje svi sa nestrpljenjem iščekujemo.

Foto: Screenshot/YouTube

Izvor: Bend „Moja pjesma“ – PR Barbara Pavljašević

Prikaži više

Povezani članci

Komentariši

Back to top button
Close