DobojSport

DOBOJ: Počelo republičko takmičenje u odbojci za osnovce (FOTO)

U Doboju je danas otvoreno republičko takmičenje u odbojci za učenike osnovnih škola, u okviru Malih olimpijskih igara Republike Srpske.
Na takmičenju učestvuje šest ženskih i pet muških ekipa sa područja šest Semberske, Dobojske, Sarajevsko-romanijske, Banjalučke, Hercegovačke i Prijedorske regije.

Pokrovitelj je Ministarstvo porodice omladine i sporta Republike Srpske, a predstavnik Ministarstva Milan Adamović svečano je otvorio takmičenje.

Organizator dvodnevnog takmičenja je dobojska Osnovna škola “Vuk Stefanović Karadžić”, čiji je direktor LJubiša Blagojević rekao Srni da se danas u sali osnovnih škola “Vuk Stefanović Karadžić” u Doboju i “Radoje Domanović” u Osječanima odigravaju utakmice po grupama i polufinalne.

Ljubiša Blagojević, direktor Osnovne škole “Vuk Stefanović Karadžić” Doboj

“Sutra će od 10.00 časova u sali Škole `Vuk Stefanović Karadžić` biti igrane utakmice za plasman”, najavio je Blagojević.

Predstavnik Gradske uprave Doboja Sandra Tatić poželjela je učesnicima sportsku sreću i prijatan boravak u ovom gradu.

Sandra Tatić, predstavnik Gradske uprave Doboja

Takmičenju je prethodilo postrojavanje učesnika, iznošenje zastave i intoniranje himne Malih olimpijskih igara Republike Srpske, nakon čega je priređen kulturno-umjetnički program u okviru kojeg su nastupili članovi lokalnog Kulturno-umjetničkog društva i Gimnastičarskog kluba “Sparta”.

Foto: srna.rs, rtvdoboj.org

Izvor: SRNA

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close