ДОБОЈ, 9. ЈАНУАРА /СРНА/ - Добојска полиција санкционисала је лице из Зенице Е.Б. у чијем возилу је пронађено и одузето 30 комада ратних застава тзв. Армије БиХ, а ово лице и његов сапутник су, како наводе из полиције, безбједносно интересантна.

Dobojska policija sankcionisala je lice iz Zenice E.B. u čijem vozilu je pronađeno i oduzeto 30 komada ratnih zastava tzv. Armije BiH, a ovo lice i njegov saputnik su, kako navode iz policije, bezbjednosno interesantna.

Iz Policijske uprave Doboj Srni je rečeno da je lice E.B. sankcionisno zbog remećenja javnog reda i mira, kao i da je sa njim u vozilu bilo lice E.H. iz Zenice, te da su oba interesantna za službu i poslove bezbjednosti.

Vozilo “be-em-ve”, u kojem su bili i gdje su pronađene zastave sa ljiljanima, kontrolisano je na parking prostoru jedne benzinske pumpe u Doboju.

Takođe, policija je u Doboju kontrolisala i putnički automobil “mercedes” kojim je upravljao M.M. iz Zvornika sa kojim su bila lica čiji su inicijali A.F. iz Kalesije, F.H. sa područja grada Zvornik i Š.I. iz Tuzle.

Prema nezvaničnim podacima, lica F.H. i A.F. evidentirana su u službenim evidencijama MUP-a u vezi terorizma i ekstremizma, F.H. je povratnik sa sirijskog ratišta za šta je presuđen pred Sudom BiH zbog krivičnih djela iz oblasti terorizma.

Srna nezvanično saznaje da je u pitanju Fatih Hasanović.

Foto: Screemshot/srna.rs

Izvor: SRNA

Prethodni članakSutra i u petak neradni dani
Naredni članakDOBOJ: Navijači “Sloge” bakljadom proslavili 30. rođendan Srpske (FOTO/VIDEO)