Vijesti

DOBOJ; Održan Regionalni sastanak Aktiva žena SNSD-a – Izborna jedinica 5 (FOTO)

U Doboju je održan Regionalni sastanak Aktiva žena SNSD-a – Izborna jedinica 5, u organizaciji dobojskog Aktiva žena, a uz podršku predsjednika Gradskog odbora ove političke partije Obrena Petrovića. Žene su najjača snaga SNSD i zahavaljujući njima ova najveća i najjača stranka u Srpskoj osvojiće zacrtane mandate, poručila je predsjednica Aktiva žena Saveza nezavisnih socijaldemokrata Nada Tešanović, koja je prisustvovala sastanku u Doboju, kao i gradonačelnik Doboja Boris Jerinić.

-Smatram da su žene najjača snaga SNSD-a i da samo određena uputstva treba da dobiju, a vi znate kakve su žene kada dobiju zadatak, one to odrade sjajno. Prema tome smatram da i ove godine SNSD ide u još jednu veliku pobjedu i da će zahvaljujući i ženama, itekako osvojiti ona mjesta koja smo i planirali – rekla je Nada Tešanović, predsjednica Aktiva žena SNSD-a.

Nada Tešanović, predsjednica Aktiva žena SNSD-a

Žene su najveći pokretač i najveća snaga kako u društvu tako i u političkom životu, rekao je gradonačelnik Doboja Boris Jerinić, koji je najavio da će upravo žena biti nosilac liste za lokalni Parlament na predstojećim izborima.

-Gradski odbor SNSD-a u Doboju daje punu podršku svim ženama. Sama činjenica da imamo i značajan broj odbornica u Skupštini grada, da imamo delegate u Domu naroda, poslanike u Parlamentu BiH, načelnice odjeljenja, direktorke, govori da naš Gradski odbor daje punu podršku svim ženama koje su aktivne. Svakako da su žene, ja to često govorim puno odgovornije od nas muškaraca zato što svoj posao predano rade. Takođe, predane su i radu partije, ali svakako i onome zadatku koji partija pred njih postavi – rekao je Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja.

Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja

Predsjednica Aktiva žena SNSD-a u Doboju Dijana Tomić Kalenić izrazila je zadovoljstvo dosadašnjim aktivizmom žena, te izrazila zahvalnost predsjednici Republičkog Aktiva SNSD-a na podršci u radu.

-Ulazimo spremne u ove izbore i moram reći da žene vole da imaju podršku. Dobojski Aktiv žena SNSD-a ima podršku i sa republičkog nivoa, ali i još bolju podršku, biću slobodna da kažem tako, i našeg rukovodstva na čelu sa g, Petrovićem, našim predsjednikom Gradskog odbora, kao i podršku našeg gradonačelnika Borisa jerinića – izjavila je Dijana Tomić Kalenić – predsjednica Aktiva žena GO SNSD Doboj.

Dijana Tomić Kalenić – predsjednica Aktiva žena GO SNSD Doboj

-SNSD i Aktiv žena SNSD-a su spremni za izbore i sutra, da li će oni biti 15. novembra ili u decembru mjesecu, mi smo sigurni u naše rezultate – rekla je Jasna Lukić, potpredsjednik Aktiva žena SNSD-a za Izbornu jedinicu 5.

Jasna Lukić, potpredsjednik Aktiva žena SNSD-a za Izbornu jedinicu 5

Predsjednica Republičkog Aktiva žena SNSD-a Nada Tešanović kaže da će u narednom periodu posjetiti sve Aktive i upoznati se sa njihovim radom, ali i planovima za naredni period. Regionalni sastanak Aktiva žena SNSD-a za Izbornu jedinicu 5 održan je u Doboju u skladu sa propisanim mjerama Instituta za javno zdravstvo Srpske.

Foto: rtvdoboj.org

Izvor: RTV Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close