Vijesti

DOBOJ: Njegujte svoje tijelo uz vellnes i spa tretmane u Doboju

Vellness i spa oaza u sklopu hotela Park u Doboju je mjesto na kojem se možete opustiti i posvetiti ljepoti i zdravlju vašeg tijela. U komfornom prostoru vlada opuštajuća atmosfera za obnavljanje tijela i duha. Ovdje će te naći sve što vam je potrebno za blagostanje, opuštanje, ljepotu i zdravlje, od saune, masaže, različitih tretmana

-U našem vellness i spa centru nudimo usluge masaža. To su klasična medicinska masaža, antistres masaža, sportska masaža i masaža čokoladom. Takođe, radimo i maderoterapiju lica i tijela. Od kozmetičkih usluga imamo sve tretmane lica, zatim manikir, pedikir i depilaciju. Wellness i spa centar nudi i bazen, đakuzi, parni i finsku saunu – izjavila je Slađana Beronja, hotel Park Doboj.

Slađana Beronja, hotel Park Doboj

Ovaj luksuzno opremljen centar otvoren je svaki dan, a tokom narednog mjeseca nudi popust za sve tretmane lica.

-Trenutno imamo popust od 30% na sve tretmane lica i on će trajati cijeli mjesec jun. Wellnes i spa centar radi svakim danom od 8 ujutru do 10 časova navečer. Klijenti nas mogu kontaktirati putem naše Instagram stranice, Fejsbuk stranice i putem našeg ličnog broja telefona 053/200-812 – rekla je Slađana Beronja, hotel Park Doboj.

Njega lica važna je tokom cijele godine, a ljeti treba posebno obratiti pažnju.

-S obzirom da nam stiže ljeto, što se tiče tretmana lica, preporučujem higijenski tretman lica, a nakon toga neku bogatiju njegu hijeluronskom kiselinom, da bi više hidriranu kožu zaštitili od sunčveih zraka. Kako bi zaštitili kožu u ljetnjem periodu potrebno je da koristimo CPF, kako za lice, tako i za tijelo, kako bi sačuvali kožu od prijevremenog starenja i opekotina, a koje može izazvati sunce – izjavila je Slađana Beronja, hotel Park Doboj.

Pored ponude u vellness i spa centru, hotel Park u Doboju, osim smještajnog kapaciteta, nudi i bogatu gastronomsku ponudu, kao i usluge rent-a-car-a.

Foto: rtvdoboj.org

Izvor: RTV Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close