Doboj

DOBOJ: Najpovoljnija ponuda preduzeća “Drvoprerada Đurić” iz Dervente

Gradska uprava Doboja je, u postupku javne nabavke, kao najpovoljniju prihvatila ponudu derventskog preduzeća “Drvoprerada Đurić” za čišćenje korita vodotokova i uređenje odbrambenih nasipa u mjesnim zajednicama Kostajnica, Kotorsko, Grapska, Bukovac-Šešlije, Ritešić i Majevac.

Gradska uprava Doboj prihvatila je preporuku gradske Komisije za javne nabavke da, od ukupno osam ponuđača, kao najpovoljniju cijenu prihvati iznos od 44.900 KM bez PDV-a, koliko je ponudilo derventsko preduzeće “Drvoprerada Đurić”, objavljeno je na internet stranici grada.

Elektronska aukcija održana je 7. jula, a najskuplju ponudu dostavio je “MG mind” iz Mrkonjić Grada sa konačnom cijenom od 99.952 KM bez PDV-a.

Prijedlog ugovora o nabavci biće dostavljen na potpis izabranom ponuđaču po proteku roka od 15 dana, računajući od dana od kada su ponuđači obaviješteni o izboru najpovoljnije ponude.

Javna nabavka je sprovedena otvorenim postupkom, a procijenjena vrijednost javne nabavke bez uračunatog PDV-a iznosila je 79.347 KM.

Foto: Facebook/Preduzeće Drvoprerada Đurić

Izvor: SRNA

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close