Doboj

DOBOJ: Na svečanoj akademiji Dodiku uručeno najviše priznanje grada (FOTO)

U Doboju je na svečanoj akademiji povodom Dana grada – Vidovdana, kojoj su prisustvovali najviši zvaničnici Republike Srpske, najviše priznanje – plaketa grada uručeno srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku.

Dodik je čestitao Dan grada Doboja i rekao da je to prilika da se sagleda sve što je urađeno u ovom gradu,koji je savremen, ima mogućnosti i prednjači mnogim inicijativama.

“Uvijek sam sretan kada dođem ovdje i vidim ulice pune mladih ljudi, to govori da ovaj grad ima budućnost i od te budućnosti odustati neće”, poručio je Dodik obraćajući se prisutnima na akademiji.

On je rekao da se u Doboju održava stabilna politička situacija što pozitivno utiče na razvoj ovog grada.

Dodik je kao veliki projekat u Doboju istakao izgradnju bolnice.

“Bolnica će koštati 103 miliona maraka. Doboj će dobiti jednu od najvažnijih i najljepših ustanova u Republici Srpskoj”, istakao je Dodik.

Akademiji povodom Dana grada Doboja prisustvovao je i predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija, kao i potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Denis Šulić.

Prisustvovali su i ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac i poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić, te ministri u Vladi Republike Srpske – finansija Zora Vidović, privrede i preduzetništva Vjekoslav Petričević i saobraćaja i veza Nedeljko Ćorić, zamjenik ministra odbrane u Savjetu ministara Mirko Okolić, te predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić.

Foto: srna.rs

Izvor: SRNA

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close