Vijesti

DOBOJ: Na području PU Doboj od početka ove godine oduzeto 11 putničkih automobila

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj, 03.06.2020. godine, na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj izvršili su pretres kuće i pomoćnih objekata vlasništvo lica inicijala A.G. sa područja grada Doboja, prilikom čega je pronađen i oduzet putnički automobil marke „BMW“ sa pripadajućom dokumentacijom i ključevima za startovanje istog.

Policijski službenici Policijske uprave Doboj tokom tekuće 2020. godine, operativnim radom na terenu došli su do saznanja da su na području PU Doboj falsifikovani brojevi šasije na određenim vozilima, prilikom čega su pronašli i oduzeli 11 putničkih automobila marke „Opel „Korsa“, „VW Passat“, „Mercedes“, „Seat“, „VW Golf IV“, „Audi A3“, „Jeep Cherokee“ i „BMW“.

Navedena vozila su falsifikovana na području grada Doboja i opština Derventa, Modriča, Brod, Petrovo, Teslić i Stanari i na istima je izvršen kriminalističko-tehnički pregled.

Policijski službenici naše Uprave nastavljaju sa preduzimanjem pojačanih mjera i aktivnosti na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnih djela „Falsifikovanje isprave“ i „Navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja“ i o svemu je obaviješteno nadležno tužilaštvo.

Foto: vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close