Međunarodni rukometni TV turnir šampiona “Doboj 2024” biće održan od 28. avgusta do 1. septembra, a predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ove godine predsjedava Organizacionom odboru takmičenja.

Na 55. turniru učestvuje osam ekipa, i to “Vesprem” i “Tatabanje” iz Mađarske, “El Ahli” iz Egipta, “Bešiktaš” iz Turske, “Pelister” iz Sjeverne Makedonije, “Zagreb” iz Hrvatske, “Vojvodina” iz Srbije i domaćin dobojska “Sloga”, najavljeno je iz Izvršnog odbora Turnira.

Predsjednik Izvršnog odbora Turnira Danijel Šarić izjavio je da dobojski Međunarodni rukometni TV turnir šampiona predstavlja najveći rukometni turnir u regionu, te podsjetio da se prošlogodišnji pobjednik turnira ekipa španske “Barselone” okitila titulom najboljeg kluba Evrope.

“Očekujemo nezaboravnu atmosferu i izvanredne mečeve koji će ostati u sjećanju svim ljubiteljima rukometa i sporta”, naveo je Šarić i dodao da je dobojski turnir prilika da se ljubitelji rukometa uživo sretnu sa vrhunskim sportistima.

Turnir će pratiti brojni sadržaji, edukativni seminari, izložbe, kao i mnoga iznenađenja i aktivacije za publiku u fan-zoni.

Ulaznice za Rukometni TV turnir šampiona uskoro će biti puštene u prodaju, a lokacije će biti blagovremeno objavljene.

Skupština grada Doboja na sjednici u četvrtak, 6. juna, imenovala je organizacioni odbor Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona za ovu godinu, kojem će predsjedavati predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik. 

Foto: Screenshot/rtrs.tv

Izvor: SRNA

Prethodni članakDOBOJ: Održan godišnji koncert SCPD „Bogoljublje” (VIDEO)
Naredni članakDOBOJ: Gorio automobil, u toku uviđaj