Sport

DOBOJ: KMF „Doboj” ponovo u takmičarskom pogonu

Klub malog fudbala „Doboj” osnovan je 2005. godine. Nakon katastrofalnih majskih poplava iz 2014. godine klub je prestao da se takmiči zbog finansijskih poteškoća. Međutim, ove godine KMF „Doboj” je počeo ponovo da se takmiči u Drugoj futsal ligi Republike Srpske, u grupi „Centar”.

U KMF „Doboj” kažu da raspolažu sa kvalitetnim igračkim kadrom i da imaju ambicije da se od naredne takmičarske godine takmiče u Prvoj futsal ligi Republike Srpske.

-Iskoristio bih priliku da se zahvalim prethodnom gradonačelniku i aktuelnom poslaniku u Predstavničkom domu Parlamentarne Skupštine BiH Obrenu Petroviću i sadašnjem gradonačelniku Borisu Jeriniću koji su uvijek bili uz naš klub i pružali mu podršku, bilo da je riječ finansijskoj ili nekom drugom obliku podrške. Bez njihove podrške i pomoći obnova rada našeg kluba ne bi bila moguća i nadam se da ćemo mi kroz naše uspjehe i rezultate opravdati njihovu podršku radu našeg kluba. Imamo jaku, iskusnu i uigranu ekipu i siguran sam da ćemo se od naredne sezone takmičiti u Prvoj ligi Republike Srpske – izjavio je Radoslav Ristić, KMF „Doboj”.

Radoslav Ristić, KMF „Doboj”

Druga futsal liga Republike Srpske grupa „Centar“ počinje u nedjelju, 9. novembra, odigravanjem utakmica prvog kola, u kojem ekipa KMF „Doboj” dočekuje ekipu Čelinca.

Ova utakmica biće odigrana u nedjelju uveče u dvorani Osnovne škole „Radoje Domanović“ u Osječanima sa početkom u 20:00 časova.

Foto: rtvdoboj.org

Izvor. RTV Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close